JM Abikokk 2010-01-16 20:19:03 |
Et ma siin eritoitumises juba täna plõksimas käisin, jäi ka see teema silma ja kommenteerin siis veel.
Minu ema tegi eelmisel aastal seda ROLE dieeti pärast rasket sooleoperatsiooni kui tal seedimine igasuguseid vimkasid viskas. Vist suutis kaks kuud vastu pidada, kaotas oma niigi õblukesest kaalust ohtraid kilosid ja siis viskas kogu idee nurka ja hakkas sööma seda, mida sisetunne ütles. Nüüdseks on terve ja tugev, tänan küsimast.
Tema kommentaari järgi ROLE ongi hea kaalust allavõtmiseks, sest normaalne inimene seda kõike sebimist, leiutamist ja keberniiti ei suuda lihtsalt söömise nimel välja kannatada ja nii vähe on asju, mida (mille kombinatsioone) süüa tohib (restoranis käimine enamvähem välistatud), seega sööbki selle dieedi raames normaalse päevaplaaniga inimene umbes poole vähem kui tavaliselt. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Juc Abikokk 2010-01-17 04:07:04 |
Kombineerimine oli jube raske tõesti. Me pidasime ka vist kaks kuud vastu, aga kui oleks mingi meditsiiiniline näidustus või ülekaal olnud, oleks kindlasti rohkem pidanud. Üritused ja väljas söömas käimine olid tõepoolst kaks asja, mis olid pea võimatud :). Samas, väga hea ja kerge tunne oli küll selle programmi järgi süües! Aga lõbust oli asi kaugel :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Merilin Abikokk 2010-01-17 10:49:15 |
JM:
Selles ongi ju valdava enamuse dieetide tegelik mehhanism, et inimene peab oma toitumise peale rohkem mõtlema ja sööb kokkuvõttes vähem (tihti küll mitte tervislikumalt).
Sama lugu on ju näiteks ka nn. pH-toitumisega. pH-ga pole asjal vähimatki pistmist. Vere pH-d see dieet küll ei muuda, aga inimene mõtleb oma toitumise läbi, sööb rohkem aedvilju ja kogused vähenevad - see ongi see kasulik osa (mitte pH, veregrupp jne.) Et ma siin eritoitumises juba täna plõksimas käisin, jäi ka see teema silma ja kommenteerin siis veel. Minu ema tegi eelmisel aastal seda ROLE dieeti pärast rasket sooleoperatsiooni kui tal seedimine igasuguseid vimkasid viskas. Vist suutis kaks kuud vastu pidada, kaotas oma niigi õblukesest kaalust ohtraid kilosid ja siis viskas kogu idee nurka ja hakkas sööma seda, mida sisetunne ütles. Nüüdseks on terve ja tugev, tänan küsimast. Tema kommentaari järgi ROLE ongi hea kaalust allavõtmiseks, sest normaalne inimene seda kõike sebimist, leiutamist ja keberniiti ei suuda lihtsalt söömise nimel välja kannatada ja nii vähe on asju, mida (mille kombinatsioone) süüa tohib (restoranis käimine enamvähem välistatud), seega sööbki selle dieedi raames normaalse päevaplaaniga inimene umbes poole vähem kui tavaliselt. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
sirjev Kokaõpilane 2014-09-30 16:58:07 |
Käisin ise ka ROLE testi tegemas. Suht üldine jutt- suhkur, nisu ei sobi. Toiduga vee mittejoomine oli jah hea soovitus. | |
<< < 1 | 2 | 3 > |