PARK CAFÉ, Weizenbergi tn, Kadriorg, Tallinn

Tripsakas
Abikokk
2008-09-12 11:01:50
Jõudsin ka paljukiidetud kohvikusse. Peale lõunat NOPis, suundusime tiigi äärde. Jäime väga rahule. Maitsesime Sacheri-torti (siiamaani Eestis parim) ja kirsi-juustukooki. Ka väga maitsev. Õhkkond on super.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-05 22:09:25
Park Café suveterrass on ammu avatud ja ma olen seal paar korda isegi juba istumas käinud - viimati alles sel teisipäeval. Võtsin kohvi, karri-kanastruudli ning kohupiimapiruka. Saiakesed-pirukad on seal head ning kohvi maitsev. Teenindus väga sõbralik, kuigi kohati natuke kaootiline (unustati üks saiake tuua, aga meenutamise peale vabandati väga). Mulle sümpatiseerib see kohvik väga, eriti suvisel ajal. Kõik lauad olid teisipäeval 11 paiku kinni, pea igas lauas mõni imik või väikelaps ka, nii et hea koht lapsega külastamiseks. Kui päike paistab ja õhk on suviselt soe, siis on see välikohviku pool ideaalne kergeks kohviks-pirukaks...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2009-07-06 15:03:35
Mind morjendab nende juures see, et alati, kui mina sinnakanti satun on nad kas veel kinni, juba kinni või on vähemalt enamik kooke otsas. Vähemalt meie valgete ööde aegu võiks nad õhtuti vähe kauem lahti olla, et töötavad kontorirotid ka jõuaksid parki jalutama.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kuuki
Kokaõpilane
2009-08-21 15:47:12
See Park Cafe on ka minu lemmik oma armsa interjööri, pirukate ning kindlasti asukoha poolest. Tahtsin vastata, et minu arvates pannakse see koht kah suviti liiga vara kinni, et suveõhtud on ilusad ja pikad ning võiks ikka vähemalt kümneni lahti olla. Hinnad on ka natuke krõbedad, et mõistan üüri hind on kindlasti kallis ning koogid-pirukad käsitöö, kuid ikkagi hinnad kallimad kui vanalinnas; aga noh põhiliselt seal ongi turistid. Siiski soovitan soojalt ja isegi ilusatel sügisilmadel lapsed kaasa võtta ning väljas istuda, mõni kuum jook võtta ja.. väga bueno :) Ja Kriimsilm, need purskaevu diskotuled on jah maisetud :)
Dash
Kokaõpilane
2009-08-21 19:47:12
Park Cafe on kindlasti üks minu lemmikumaid kohvikuid Tallinnas. Maitsev kohv, mida mugav ja kiire ka kaasa osta (talvistel jalutuskäikudel näiteks), imehead pirukad-saiakesed-koogid, ilus interjöör ning meeldivad teenindajad. Viriseda saaks jah ainult veidi krõbedate hindade üle ning ka lahtiolekuajad on minu jaoks natuke ebamugavad.
Netcat
Abikokk
2009-10-28 15:52:32
Sellel pühapäeval õnnestus lõpuks tabada Park Cafe lahtiolevana ja kuigi õhtupooliku puhul olid saiakesed ja soolane kraam puhta otsas, oma šokolaadilaksu Sacheri koogist sain siiski kätte. Aga. Nagu ikka, oli midagi ka viltu - teed polnud võimalik tellida, sest "teetegemise masin on täna katki" (??? mina oleks kohviku omanikuna lähimast kodutarvete poest mõnesajakroonise veekeedukannugi ostnud) Ja kui ma oma sacheri-lõigu kõrvale Viini kohvi soovisin, et oleks nagu päris, siis selgus, et vahukoort kah ei ole. Siis küsiti, kas on okei, kui nad müüvad mulle piimavahuga kohvi Viini kohvi pähe. Ma ütlesin, et ei ole nii väga okei, kuna Viini kohv oli cappucinost tunduvalt kallim. Kahju, et mul meelde ei tulnud, et neil Illy kohv on, mis ka ilma lisandita juua kõlbab, muidu oleks lihtsalt tavalise kohviga leppinud, kuna cappucino, mille ma lõpuks sain, maitses rohkem nagu latte. Ja kohvispets oleks kindlasti selle üle ka nurisenud, et nad lattet madalas tassis serveerivad. Aga mudu hää. Väga mõnus oli seal külma rõske ilmaga istuda ja küünla ääres ninasid soojendada. Ja kook, muidugi, oli täitsa hea. Ehkki, nagu Pille ütleb, vahukoor kuluks Sacheri kõrvale ikka hädasti ära küll.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Abikokk
2011-06-12 18:11:15
Sattusin Park Café terrassile. Kolmapäeval, ilm oli väga soe ja kõik lauad praktiliselt hõivatud. Aga ei olnud just väga meeldiv. Laud oli jube räpane, sigaretituhka ja muud tahma/tolmu täis. Alguses mõtlesingi kohe ära minna lihtsalt, aga aega oli ja üks seltskonna liige oli juba tellima läinud. Teenindajaid oli vaid üks. Hoidsin siis käed lauast eemal ja pilte kah ei teinud. Schwarzwalditort oli ok, natuke liiga magus ja vahukoor polnud päris vahukoor. Mooniseemnetega juustukook oli suht mitte midagi ütlev. Teist korda ei läheks.

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-06-13 21:13:40
Nii kurb, et Sul, Zapxpxau, nii kehv kogemus oli. Käisime ise paar kuud tagasi jälle, istusime sees (õueterrass ei olnud veel avatud). Kohv oli hea, saiakesed samuti (ma enamasti võtangi seal neid saiakesi - torti niisama süüa ei taha eriti) ja mulle meeldib see tõeliselt kohvikulik atmosfäär seal.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-13 19:18:00
Vahepeal oli oht, et koht pannakse kinni (oht on vist endiselt). Praegu on kohvik täitsa lahti, viisime Kristjani ema sinna täna hommikul kohvile-koogile (vt siia.)

Amanda-Riin
Kokaõpilane
2012-08-27 12:20:28
Käisime lastega Kadrioru pargis jalutamas ja ühtlasi ka kohvikus. Ilm oli ilus ja teenindaja oli väga tore. Aga juba vitriini ääres seistes oli selge, et ei tordid ega saiakesed ei ole enam need, mis eelmisel aastal. Tainas ilmselt kõiga tavalisem poelehttainas, kus võid ei ole(minu meelest eelmisel aastal oli teine pilt), maitselt olid siiski magusad ja värsked. Suure tordisõbrana ootasime ära, et tordid ka valmis saaks, aga pärast nende vaatamist ei olnudki enam entusiasm nii suur. Kõik oli korralik ja kena, aga mitte selline nagu varem. Kohv meeldis küll mulle väga. Ma paha ei ütleks midagi. Äkki keegi teab, kas on omanik vahetunud või on seesugune soodsam tooraine ja strateegiline otsus pärast masu?
<< 1 | 2 | 3 >>