Reglisse Abikokk 2008-09-01 23:29:26 |
Mehel käib kodus prantsuskeelne Thuries gastronomy ja Apicus Lisaks ostan vahel Vogue Food and Travelit, Elle cuisine, Martha Stewarti ajakirja ja Eestis käies Kööki. | |
Hexy Abikokk 2008-09-15 17:38:40 |
minul on kodus hunnik kokaraamatuid. ajakirju ostan väga vähe, äki paar korda aastas. ma ei kujuta ette kas ma jõuaksin söögitegemiseni, kui peaksin neid ajakirju ja kokaraamatuid lappama. netist palju lihtsam retsepte leida ja raha jääb ka alles. | |
Vernanda Abikokk 2010-04-20 19:36:16 |
kas ma olen ainus, kellele tundub, et isegi sageli enam "GoodFoodiga" on poes raske trehvata, muudest välismaa ajakirjadest rääkimata? selverites ei olnud GF müügil, viimati ka stokis mitte... või oli see ajutine nähtus? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-21 07:43:23 |
Meil hetkel seis selline, et endiselt käib meil prantslaste Regal ja soomlaste Glorian Ruoka & Viini, tänavu ka ameeriklaste Saveur ja pärast pikka pausi ka kodumaine Oma Maitse. Aeg-ajalt ostan Good Foodi ja Delicious'i ning Kööginurka (kusjuures ise ei saa aru, miks ma selle viimase peale raha raiskan :O) | |
Liisi Abikokk 2010-04-21 09:05:04 |
Pille:
Sama siin :o (kusjuures minumeelest pole seal üldse isuäratavad fotod).
Igakuiselt käib Oma Maitse ja Toit&Trend. Välismaiste ajakirjade otsa pole miskipärast sattunud.
Aeg-ajalt ostan Kööginurka (kusjuures ise ei saa aru, miks ma selle viimase peale raha raiskan yikes) |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-04-21 11:36:19 |
Mul käib praegu ainult Jamie, alati on midagi huvitavat olnud, aga käivad mõtted ka ühe Austraalia ajakirja tellimisest, aga hind on kõrge. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-21 11:42:59 |
Zapxpxau:
Donna Hay? Ma ka unistan sellest, juba aastaid ;) Ma olen alati ikka ostnud, kui välisreisidel ette jääb, nii et riiulis kümmekond numbrit on. Kui tahad, võid lappama tulla..
Mul käib praegu ainult Jamie, alati on midagi huvitavat olnud, aga käivad mõtted ka ühe Austraalia ajakirja tellimisest, aga hind on kõrge. |
|
Juc Abikokk 2010-04-21 11:47:08 |
Mul hakkab kohe kohe käima Jaime Oliver.
Aga tegelikult tahaks tellida hoopis Delicious ajakirja. Donna Hay meeldib ka väga. Kui kuskilt ootamatu rahalaev ilmub, tellin ära :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Zoozi Abikokk 2010-04-21 16:40:17 |
Vernanda:
Täna oli Tallinna Kaubamaja toidumaailmas nii GoodFood kui ka Delicious.
Mul on tellitud ainult Oma Maitse ja rohkem ei telli ka. Igavaks on läinud. Teisi nö "välismaa" ajakirju ostan aeg-ajalt. Täna ostsin GoodFoodi :)
kas ma olen ainus, kellele tundub, et isegi sageli enam "GoodFoodiga" on poes raske trehvata, muudest välismaa ajakirjadest rääkimata? selverites ei olnud GF müügil, viimati ka stokis mitte... või oli see ajutine nähtus? |
|
Sirliiz Abikokk 2010-04-21 18:09:41 |
Viimasel ajal olen kõige sagedamini ostnud Deliciust ja mõtlen ka selle tellimise peale. Jaime sirvimisest poes ei ole kaugemale jõudnud kuid tundub ka väga tore. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |