Likööri valmistamine

Profa
Postitusi: 722
Abikokk
2009-07-07 13:58:56
Nojah, minu viga, vaatasin et mis imeretsepti pakutakse, kus kõikvõimalikud viljad sees :)

Profa köögipool

Blondie
Postitusi: 459
Abikokk
2009-07-09 14:33:41
Veel saab teha sügisel ka nt pihlakamarjadest :) Mõned panevad likööri sisse ka kaneeli ja kardemoni (kui väheke panna, on päris tore, aga ülepingutamise tulemuseks on "jõulumaitsega" jook).
Pozataja
Postitusi: 166
Abikokk
2010-10-25 19:17:28
http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9816 kas selle retsepti puhul säilib salmonella oht ka? tean et kuumutamisel pisik kaob aga viina sees? kas keegi on seda munalikööri katsetanud teha? kas maitses ja kaua ta säilib ja mis temperatuuril? muna tundub selline kahtlane natuke säilimise osas ja sp. tekitab küsimusi.

Pozataja

Sussukas
Postitusi: 174
Abikokk
2011-06-05 10:20:57
Kas keegi oskab õpetada, kuidas teha Kännukukke? Saan aru, et seda tehakse kuuumast küllastunud suhkrulahusest ja piiritusest. Kuidas ma teen küllastunud suhkrulahuse? Ja mis vahekorras asjad pudelisse panna tuleb

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Andra
Postitusi: 74
Kokaõpilane
2011-07-30 12:02:22
Ma panin hakkama magusa õunanapsu. 250 g õunu, 250 ml suhkrut ja sama palju viina. Hetkel tõotab olla hea kraam ja täitsa õunane. Alguses kartsin, et kas annab ubin ikka maitset. Kas on keegi veel teinud õunalikööri? Kuidas lõpptulemus sai?

http://pliiditaga.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16220
Nami-Nami peakokk
2014-06-19 17:19:15
Vandiste:
Katja:
mõtled rummipotti ;) http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=7396
Ei, see, mida mina mõtlesin, tehakse valge viinaga. Aga põhimõte on küll sama.
Mina panin rummipoti ehk Rumtopfi hakkama. Retsepti teksti pean üle kirjutama, aga põhimõtteliselt on vaja seda kõige kangemat Strohi rummi (Stroh 80), marju ja suhkrut (viimaseid vahekorras 2:1 ehk 500 g marju, 250 g suhkrut). Hetkel purgis maasikad ning mustad murelid. Mõtlen, mille kolmandaks panen, kuigi mul vaid 1,5 L purk.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Rebane
Postitusi: 661
Abikokk
2015-09-13 21:30:35

Hoidistamine 2015 jõudis peale purkide ka pudelitesse: panin sel aastal aroonialikööri valmima. Saab väga hea ja sobib näiteks ka vahuveinikokteili Kir Royali'i (retsept siin nami-namis täitsa olemas) valmistamiseks mustsõstralikööri asemel hästi. Kel veel arooniaid põõsa küljes on, soovitan proovida! :)

 

 

Jazzino. teen. naudin.

<< 1 | 2 >