Katja
Abikokk 2008-06-20 23:11:12 |
ohjeerum - mida kõike ma raseduse arvele kirjutada ei või :D täna õhtuks improviseeritud mulgikapsad kanafileega e. purk ämma hautatud hapukapsaid, keedetud tangud ja kergelt pruunistatud kanafilee.. kõik ühte potti hauduma ja kui söögiaeg käes, tõstsin röstitud koorikleibadele päris pirakad portsud :) magusroaks sai mahlapressi surutud kõik, mis puuviljavaagnalt vastu vaatas - kõige muu seas ka tomatid-kurgid :) pisut mulliga vett sekka ja jääkuubikud sisse. kosutav ja toitev vitamiinipomm sai. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-21 18:25:22 |
Katja, Sul paistab tõesti hea isu olevat :D
Mul oli tänase vihmase ilma puhul väga närb isu. Lõunasöök jäi meil üldse vahele (no aga hommikusi pannkooke sõime muidugi alles keskpäeval), õhtuks tegin kreeka hiidube rohke peterselli ja oliiviõliga ning vanade eestlaste pulmakooki (viimast sõime vähese majoneesiga).
|
|
Vandiste
Abikokk 2008-06-21 20:34:03 |
Sünnipäevalauas sõime kana-juustupirukat (erinevad variatsioonid Nami-Namist), lillkapsasalatit makraga, rabarbrikooki ning martsipanitorti (oli vägagi söödav, kuid mitte pildistatav). Joogiks õunamahl ning rabarbrimahl limonaadiga. Koogi juurde naistel ka kohvi. | |
Marit
Abikokk 2008-06-21 20:44:54 |
Pille, räägi mida see vanade eestlaste pulmakook endast kujutab, kas nami-namis ka retsept olemas? | |
Katja
Abikokk 2008-06-22 00:50:59 |
täna jäi õhtusöök üldse vahele. lõunatasin sõbra juures, tema pakkus värsket salatit tofuga, värsket hapukurki, kanarulli ploomidega ja magustoiduks koduaia maasikaid keefiri-kakaojoogi kõrvale.. keefiri-kakao oli mu lapsepõlves lahutamatu osa - meie mark' kakao, suhkur ja keefir miksriga segi ja joodi kindlasti kõrrest nagu jäätisekokteili :) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-22 09:21:40 |
Marit:
Nüüd on :D
Pille, räägi mida see vanade eestlaste pulmakook endast kujutab, kas nami-namis ka retsept olemas? |
|
Katja
Abikokk 2008-06-22 11:30:32 |
Pille:
seda ma arvasin, et see vaatamata magusale nimele üks mõnus soolane suutäis on :)
Marit:
Nüüd on :DPille, räägi mida see vanade eestlaste pulmakook endast kujutab, kas nami-namis ka retsept olemas? |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-22 15:38:34 |
Katsetasin mitut retsepti ja tegin pilte. Täna olid lõunasöögilaual järgmised road: skordalia ehk kreeka küüslaugu-kartulidipp, tomati-kurgisalat, kanakoivad vürtsikas jogurtimarinaadis ja klopitud kurgisalat.
|
|
Kiilike
Abikokk 2008-06-22 15:54:40 |
Meil on nüüd kaks päeva lõunaks olnud praekala ;) eile tuulehaug ja täna lest. Lesta kiituseks tuleb öelda et polnudki lahja (parimad on augustis püütud lestad).
Täna õhtuks tuleb magusaks riisi-kirsikook :P aga soolast küll ei tea veel
Pilt siis nüüd ka siia:
|
|
Mann
Abikokk 2008-06-22 19:23:00 |
Grillitud kanafilee, juurde esimesed värsked kartulid aiast, ja kergelt grillitud paprikad, suvikõrvitsad ja pommud. | |
| << < 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 > >> | ||