Tullia
Abikokk 2008-08-30 22:05:22 |
Lõunaks oli ämma tehtud kooreklops, mis maitses väga hea nagu alati. Õhtuks suitsuangerjas saiaga ja nüüd veini peale. | |
Berit
Abikokk 2008-08-30 22:29:32 |
Lõunaks kollased aedoad juustuga, ploome. Õhtuks Ameerika õunakook, "Õunakoogid" raamatust, vaniljejäätisega. Mmmmmm | |
Aaloemahl
Abikokk 2008-08-31 00:19:58 |
Õhtuks riis, tomat, muna. Punane vein. Hilisõhtuks Suudelevates Tudengites suupisted veini ja õlle kõrvale. | |
Amööb
Abikokk 2008-08-31 12:34:10 |
Pille:
Mul on köögis ootamas 6,5kg pohli. Otsin ka head koogiretsepti, sest enamus lähevad moosiks nagunii. Kristjani ema saatis ämbritäie pohli. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-31 12:45:06 |
Amööb:
No mul on kaks retsepti välja vaadatud:
1) Rootsi pohlakook (originaalpilti näed siit)
2) Pohla-šokokaramellikook (originaalpilti näed siit)
Ja kui pohlakoogi isu ikka veel täis ei saa, siis:
3) Suvikõrvitsa-pohlakook (originaalpilti näed siin)
Pille:
Mul on köögis ootamas 6,5kg pohli. Otsin ka head koogiretsepti, sest enamus lähevad moosiks nagunii.Kristjani ema saatis ämbritäie pohli. |
|
Mann
Abikokk 2008-08-31 12:48:14 |
meil lõunaks puravikusupp ja eilsest-üleeilsest pudrujäägist kartulikotletid, juurde tomatisalat ja hapukoor. joogiks ikka valge vein. | |
Amööb
Abikokk 2008-08-31 13:05:05 |
Pille:
Mul jäi pilk täpselt nende samade asjade peale pidama + teistmoodi pohlamuffinite peale. Vaatan, kuidas jõuan, sest seeneuputuse töttu on veel plaani võetud kukeseenepirukas - kukeseened on asendatud võiseente ja puravikkudega ning hatšapuri. Soovige edu :D Amööb:
No mul on kaks retsepti välja vaadatud:
1) Rootsi pohlakook (originaalpilti näed siit)
2) Pohla-šokokaramellikook (originaalpilti näed siit)
Ja kui pohlakoogi isu ikka veel täis ei saa, siis:
3) Suvikõrvitsa-pohlakook (originaalpilti näed siin)Pille:
Mul on köögis ootamas 6,5kg pohli. Otsin ka head koogiretsepti, sest enamus lähevad moosiks nagunii.Kristjani ema saatis ämbritäie pohli. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Nämmu
Abikokk 2008-08-31 18:47:53 |
Eile sai tehtud oasalatit, grillitud suvikõrvitsaviile, juustu-küüslaugutäidisega tuuletaskuid ning lihapirukaid ja tomati-mozzarellasalatit.( suurem hulk külalisi!) Magustoiduks Manhattani toorjuustukook ning Prantsuse šokolaadikook. Mõlemad olid väga head, kõik küsisid retsepti!
Täna siis söön ülejääke ning aiast juurde pirne, ploome. Kaie |
|
Täpik
Abikokk 2008-08-31 19:12:54 |
Eile külas oli väga hea kalasupp, hulgaliselt grill-liha ja salateid nt spinati-riisisalat Maxima köögist ja kohupiima-õuna purukook. Täna teises kohas külas Tallegi ahujukana riisiga, tomatisalati ning koolilapse ahvatluse e kohupiima-kirsikoogiga Selveri köögist. Mõju kehakaalule on tuntav. :rolleyes: | |
Aaloemahl
Abikokk 2008-08-31 19:54:56 |
Lõunaks eilne hapukapsasupp. Kuna lõunasöök oli suht hiline, siis õhtuks midagi suur teha ei viitsinud. Paar võileiba, õunad ja roheline tee. | |
| << < 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 > >> | ||