Kaalujälgijatele ja figuurisõpradele sobivad retseptid

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-15 10:17:22
Kajakas, ma tean, et ma lähen oma keedetud pirnidega veidi liiale, aga hetkel on esileheloos lausa kolm retsepti ja see viimane, pirnid jasmiinitees, on ka väga maitsev..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Amööb
Abikokk
2008-02-15 15:42:40
Ma ostsin ka õhtuks pirne :D

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Krissu
Kokaõpilane
2008-02-25 23:51:40
Mina tegin lahjematest suupistetest (peale kangideks lõigatud porgandi, lillkapsa ja paprika) oma sünnipäevalauale näkileivarulle, mille täidiseks saad määrida mida iganes kreemjat. Mina purustasin sauseguriga kodujuustu ja lisasin hulka light Merevaiku. Kui kodujuustule on tekkinud alla veetilk, tuleks see kindlasti ära valada. Aga põhimõtteliselt asi väga lihtne-määrid segu immutatud näkileivale, lased seista, lõikad rulli pooleks. Kaunistuseks panin peale krevetikese ja kurgitüki ning tundus, et läks peale rahvale küll :D
Spidur
Abikokk
2008-03-13 08:44:05
inglikook on mõnus

Elina tegemised

Vike
Abikokk
2008-03-27 13:13:45
Üks mulle väga maitsev ja lihtne teha retsept (meie sööme seda pühapäevahommikuti): kirsstomatid (võib ka tavalistega teha, aga siis tuleb need väiksemaks tükeldada) punane sibul sektoriteks šampinjonid (võib kah väiksemaks lõigata) peale veidi palsamiäädikat, värsket basiilikut ja vahel olen suhkrut ka raputanud ahju küpsema ning lõpus veidi grilli ahjus, et vähe kobedam saaks. Ja punkte pole ollagi :)
Krissu
Kokaõpilane
2008-04-15 16:42:01
Minu tänane supp tuleb selline: kanakintsud (ilma nahata keema), keedan mõnusa puljongi (ilma keemiakuubikuta), sekka paar porgandit, kergelt pannilt ülekäinud sibulat-küüslauku, lõpus spinatit ja värsked noored hernekaunad. Kui raatsin, siis tummisemaks maitseks ka mõni munanuudel :) aga kuna muud manti on nii palju, siis loodan, et pott saab ilma ka täis :D Ahjaa, ja maitseks ohtralt maitserohelist ja natuke sidrunikoort ;)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-01 23:21:59
Siin hetkel retseptikogus olevad Kaalujälgijate materjalidest pärit retseptid: Aasia supp Banaani-krevetivardad Energiatahvlid Hapupiimatarretis Hiidkapsarull Kaalujälgijate aedviljasupp Kaalujälgijate banaanipasha Kaalujälgijate juustumuffinid Kabatšokipirukas Kala fooliumis Kõrvitsasupp tšilliga Linnumaksarisoto Malaisia kanasalat Mustikamuffinid Õunavaht [13 retseptiviidet lisamisel] PS Retseptid on eri aegadest pärit ning erinevatest keeltest tõlgitud, nii et ma ei tea, kas nende punktilugemine ühtib kohalike kaalujälgijate praeguste punktidega.

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-25 09:55:06
Avastasin, et mu hea blogisõbranna Alanna (kellele ma täpselt nädala pärast paariks päevaks külla lähen!!!) on paljudele oma retseptidele kaalujälgijate punktid juurde pannud. Siin on kõik retseptid ka kenasti üles loetletud: Alanna tervislikud retseptid Retseptid on järjestatud põhilise aedvilja kaupa, nii et see on ka muidu hea koht retseptide leidmiseks. Inglise keele oskus on muidugi vajalik..

Mann
Abikokk
2008-05-25 10:31:53
Pille:
Avastasin, et mu hea blogisõbranna Alanna (kellele ma täpselt nädala pärast paariks päevaks külla lähen!!!) on paljudele oma retseptidele kaalujälgijate punktid juurde pannud. Siin on kõik retseptid ka kenasti üles loetletud: Alanna tervislikud retseptid Retseptid on järjestatud põhilise aedvilja kaupa, nii et see on ka muidu hea koht retseptide leidmiseks. Inglise keele oskus on muidugi vajalik..
Väga tänuväärne viide, sest ma olen meeltesegaduses ostnud endale imepäraselt väikese numbriga püksid ja pehmelt öeldes kõhu pealt kinni ei lähe teps mitte.
Mann
Abikokk
2008-05-25 10:36:28
Täna plaan teha Läätse-suvikõrvitsa suppi. 180 gr punaseid kiirkeedu läätsi 1 sibul 1 tl õli 1 suvikõrvits 900 ml kanapuljongit soola pipart Läätsed klaasi külma veega keema, lasta keeda 10 minutit, lisada puljong ja veel keeta 5 min. Hakkida sibul ja õlis klaasjaks praadida. Lisada läätsede hulka sibul ja suvikõrvits, sool, pipar. Keeta nii 3 minutit. Kokku 10 punkti, ports 2,5. Retsept pärit Kaalujälgijate Retseptikogust
<< 1 | 2 | 3 >>