Portugali kohvik VASCO DA GAMA, Paldiski mnt 3, Tallinn

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-01-18 08:44:07
Sattusin sel esmaspäeval Tallinnas uue - ja ühtlasi linna esimese - portugali kohviku avamispeole (mul on portugallasest kolleeg, tema kutsus). Portugali suursaadik oli kohal ja puha :) Kohvik ise tundus päris huvitav; ehk veidi raskesti leitav (hoovi peal) ja kindlasti ei anna ametlik avamispidu kohvikust kõige tõesemat pilti, aga tundus sümpaatne. Igatahes rõõmustas, et müügil olid päris ehtsa näoga pasteis de nata koogikesed (Nami-namis on muidugi retsept olemas), samuti meeldisid väga sealsed bacalhau ehk soolatursast valmistatud suupisted - kuna midagi sellist mujalt ei saa, siis lähen kasvõi nende pärast peagi tagasi. Lisaks veel igasugu tordid ja magustoidud. Saab kohapeal süüa, kaasa osta ja terveid torte-pirukaid ette tellida. Aadress: Paldiski mnt 3, Tallinn Avatud 10:00-18:00 veebileht

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Norskeskog
Kokaõpilane
2008-01-26 18:52:49
Bacalao on üks tänuväärt kalaroog, mida peab ka Eestis tutvustama laiemalt. Ise ma teen seda laevas nii üle nädala ja kodus olles korra ikka. Selle roaga on lugu selline, et kui esimene kord mekib hästi siis sööd edaspidi ka. Kui esimesel korral ei istu siis pole mõtet tulevikus uuesti proovida.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-29 08:42:14
Käisime eile Vasco da Gamas lõunat söömas, võtsin portugalipärase bacalhau-kartuli-muna panniroa (midagi sooja salati laadset, täitsa hea ja üsna omapärane), magusaks ühe pasteis de nata kreemikoogi ja tassi kohvi. Äääääääretult sarmika naeratusega teenindaja oli seal :P Siin see soolatursa-muna-kartuliroog (maitses paremini, kui välja näeb):

Kisakori
Kokaõpilane
2008-04-02 20:55:57
Mul on vist mingi paha karma peal, sest märkasin seda kohta juba enne siit blogist lugedes, kuid peale kahte katsetust ei ole mul õnnestunud sinna kohvikusse saada. Esimene kord läksime teadmatuses õhtupoolikul kui kohvik oli juba suletud. Teisel korral proovisime laupäeva päeval, enne veendudes, et koht on lahti kella 10-18, kuid ikkagi oli suletud. Küll me kolistasime ukse taga ning isegi helistasime uksel oleval telefonil, kuid ei midagi ....:( Aga ma ei ole lootust kaotanud ning üritan millalgi uuesti :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-19 12:49:55
Siin kaks märtsikuist arvustust selle söögikoha kohta: Köögi Komando arvustus Eesti Päevalehest: Vasco Da Gama ksenofoobi košmaar koogikestega Armand Koka arvustus Eesti Ekspressis: Meresõitjate juures turska nautimas Ja maikuine Nelli Pello arvustus Postimehes: Juhe koos

Nipitiri
Abikokk
2008-05-19 15:57:50
Mina lugesin postimehe arvustust ja olin täitsa mures, et jälle üks koht jõuab alla käia enne kui mina seal käidud saan - siinseid sissekandeid lugedes jäi ju mulje, et just teenindus on selle koha üks võlusid.
Kärt
Abikokk
2008-05-19 16:09:07
Minumeelest on Kristjanilt tulnud kõige positiivsem arvustus, enne seda kõik, mida lugenud olen, üsna negatiivsed olnud. Kuigi täitsa kodu juures mul, ei kipugi väga külastama.

Kahekesi Kalamaja köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-19 20:14:52
Adonay:
Minumeelest on Kristjanilt tulnud kõige positiivsem arvustus, enne seda kõik, mida lugenud olen, üsna negatiivsed olnud. Kuigi täitsa kodu juures mul, ei kipugi väga külastama.
Ekspressi Armand Kokk (kes iganes toimetusest sel korral kriitikuks oli :) ) on ka igati positiivne arvustus. Postimehe oma oli tõesti väga negatiivne :( Me viimasest külastusest on nüüd ca 2 kuud möödas, peaks uuesti olukorda kontrollima minema ...

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-19 12:46:09
Käisin Kassisabas Nami-nami põllesid ostmas ja mõtlesin, et söön siis ka Vasco Da Gamas lõunat. Aga võta näpust. Briti telestaarkook Gordon Ramsay räägib oma "Kitchen Nightmares" saates, et 2/3 uutest söögikohtadest läheb aasta jooksul pankrotti. Ilmselt on ka seda kohta see kurb saatus tabanud, sest suur reklaamsilt oli kadunud ja uksel kiri "Suletud. Vabandame ebameeldivuste pärast". :(

Kika
Abikokk
2008-06-19 16:58:34
ja mul jäigi seal käimata...