300 g kapsast
1-2 küüslauguküünt
1 sibul
250 g lillkapsast
1 sl oliiviõli
3 sl kontsentreeritud tomatipastat
1.5 l kanapuljongit
100 g makarone
soola ja musta pipart
Serveerimiseks:värsket hakitud peterselli
riivitud parmesani
Lõika kapsas, porgand ja varsseller ribadeks. Koori ja peenesta sibul ja küüslauk. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks.
Kuumuta potis veidi oliivõli, lisa tomatipüree. Sega veidi, lisa aedviljad. Lisa kanapuljong ning hauta umbes 30-40 minutit, kuni kapsas on pehme.
Lisa makaronid ning keeda veel 15 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
Enne serveerimist lisa supile hakitud värsket peterselli ning puista peale veidi riivitud parmesani.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Lisasin ka valgeid ube ja tulemus oli väga hea. Seda teeme kindlasti veel!
Maitsev supp tuli, ka ilma sibula ja küüslauguta. Lisasin pisut apteegitilli, mis ootas kasutamist :)
Täitsa maitsev, osasid pereliikmeid häiris selleri maitse.
Korraliku hea puljongiga tuleb maitsev supp!
Pole söönud aga proovin seda suppi keeta.Pilt on ahvatlev,maitset ei oska öelda.
Tegime Hõbekulbi naistega ja siis tegin õhtul kohe kodus uuesti, nii mõnus oli.
Talvine minestrone kapsa ja selleriga
Minestrone on Itaaliast pärit aedvilja-makaronisupp, kus kasutatakse just neid köögivilju, mis parasjagu küpsed on. Talvisel ajal sobivad hästi kapsas ja varsseller.