Blossa Annual 23 glögi on kooslus värsketest vaarikatest ja lillelisest humalast!

Blossa on tuntud kui Põhjamaade armastatuim glögi, mida võib pidada lausa glögi sünonüümiks. 2023. aastal tähistab Blossa Annual 20ndat sünnipäeva ja selle tähistamiseks on Blossa maailmatiirult jõudnud tagasi koju.

Annual 2023 glögi on inspireeritud Stockholmist ja täpsemalt Stockholmi vanalinnast Gamla Stan. Glögi on valminud valge veini baasil ja maitsestatud vaarikate ja humalaga. Vaarikaid on Stockholmi piirkonnas metsikult kasvanud juba aastasadu ning humal viitab Rootsis laialt levinud käsitööõlle valmistamise kultuurile.

Blossa Annual 23 glögi on kooslus värsketest vaarikatest ja lillelisest humalast! Maitselt on glögi poolmagus ja rikkalik. Tunda on kerget happesust ja õllele omast humala maitset. Glögi on magusa ja vürtsika stiiliga. Aroomis tulevad esile vaarikad, ja magusad vürtsid nagu kardemon, nelk.

Serveerida traditsiooniliselt ehk kuumalt 70°C juures või jääga kokteilina.

Loe veel:

 

Pressiteade
postitatud 22.12.2023 10:25 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Vike
postitatud 06.12.2023 10:43

Selle aasta Blossa on jällegi üks paremini õnnestunud Blossasid! Meil õnnestus esimene pudel tühjendada täiesti "mitte hõõgveinilikult" - ehk siis lihtsalt niisama külmalt mekkides (jääd ka ei lisanud :D).