Uus kokaraamat "Kombucha ehk teeseenejook"

Kirjastusel Koolibri on ilmunud esimene eestikeelne raamat ülipopulaarse teeseenejoogi austajatele. Probiootikumide kasulikkus on jõudnud inimeste teadvusesse ja teeseene jook ehk kombucha on trendijook nr 1 mittealkohoolsete jookide seas.

Raamatu autor on pruulikoja Lois & Living Teas omanik Louise Avery, kes jagab oma parimaid maitsestatud kombucha retsepte.

Raamat "Kombucha ehk teeseenejook" algab teeseenejoogi tutvustusega -- autor tutvustab teesorte, millest saab teeseenejooke pruulida, ja peamisi vajaminevaid töövahendeid ning annab nõu, milliseid koostisosi tasub või ei tasu joogile lisada. Seejärel õpetatakse sammhaaval, kuidas teeseenejooki pruulida, villida ja säilitada ning kuidas panna kasvama kultuur, mida kasutatakse käärimisprotsessi käivitajana.

Teeseenejook ehk kombucha on tuntud tervisele kasulike antioksüdatiivsete ja probiootiliste omaduste poolest, mis toetavad soolestiku tervist.

Kirjastus Koolibri
November 2017

Pressiteade
postitatud 28.11.2017 11:46 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Anne Nellis
postitatud 29.11.2017 16:32

Oojeeee!