Õuna on värskes õhus hea tooreltki süüa, aga samuti saab sellest hea magustoidu. Selleks tarbeks tasub ära kasutada grillimisest üle jäänud hõõguvaid süsi või lõkkelõppu.
Ette mõeldes võiks arvestada natuke suurema kogusega, sest lõkkeõunte ülejääk passib hästi ka hommikul saia või jogurti peale.
Puhasta õunad ja lõika lusikaga mugavalt söödavateks tükkideks.
Aseta õunad paksemale fooliumile ja raputa peale suhkrut ning kaneeli. Õhema fooliumi puhul kasuta topeltkihti.
Sule pakk hoolega, et aur sealt välja ei pääseks ja aseta hõõguvatele sütele.
Küpseta vähemalt 15-20 minutit.
Aseta pakk kaussi või taldrikule ja ava ettevaatlikult – aur on väga kuum.
Hommikuni säilitamiseks jäta pakike samasse anumasse ja sule lihtsalt pealt uuesti. Nii ei lähe õuntest välja valgunud kaneeline mahl kaduma.