Eliq Maranik "Talvesmuutid. Karged ja kuumad"

Smuutit on ikka peetud suviseks joogiks, kuid see arvamus jäägu minevikku! Nüüdsest kestab smuutihooaeg aasta läbi. Talviste vürtsidega puuviljased joogid ning taimetee põhjal valmistatud soojad smuutid muudavad külmad talveõhtud mõnusalt hubasteks, sisaldades samal ajal vajalikke mineraal- ja kiudaineid ning vitamiine.

Smuutiekspert Eliq Maranik jagab 50 maitsva retsepti kõrval kasulikke nõuandeid, kuidas smuutisid valmistada ning tasakaalustatult toituda. Talvesmuutide abil oled talvel terve ja heas vormis.

Eesti päritolu Eliq Maranik on kokaraamatute autor, fotograaf ja kujundaja, kelle raamatuid on tõlgitud 12 keelde. Oma raamatutes keskendub ta peamiselt smuutidele, jagades lugejatega oma kirge ja teadmisi puu- ja juurviljade, supertoitude ning teiste kasuliku toimega koostisainete vastu, mis muudavad keha rõõmsaks.

Kirjastus Koolibri, oktoober 2016
144 lk

NB! Tule esitlusele!

Pressiteade
postitatud 24.11.2016 19:29 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Kaare
postitatud 31.10.2016 18:31

See raamat jäi mul täna poes silma ja kutsus sirvima :)

inki
postitatud 22.11.2016 18:54

väga mõnna tundub - soetasin endale ja loen ning tahaks teha juba mango chai lassit ja Mehhiko kakaod ja seal oli veel igasugu mõnusaid vürtsikaid talviseid soojasid smuutisid :)