Ausalt tervislik: aluseline toit sinu tervise heaks!

08.02.2014 |

Liigne happeid moodustava toidu söömine viib keha tasakaalust välja, mis põhjustab mitmesuguseid vaevusi: pea-, liiges- ja lihasvalu, higistamine, tujutus, energiapuudus, unetus jne. Kõik need sageli esinevad kaebused vähenevad või kaovad, kui süüa rohkem aluselisi toite. Raamatus tutvustatakse põhjalikult aluselise toitumise põhimõtteid, aluselisi toiduaineid ja parimaid energiaallikaid ning selgitatakse, kuidas söögi valik aitab igapäevaste kergemate haigustega toime tulla. Antakse juhiseid, kuidas toiduga organismi puhastada ja kujundada kehasõbralik elustiil, kus toit tõepoolest keha toidaks.

Tuntud Briti taimetoidukoka Natasha Corretti ja toitumisspetsialisti Vicky Edgsoni andekas ja asjatundlikus koostöös on sündinud üle 100 roa, mis korrastavad seedimist ja annavad jõudu hommikusest ärkamisest hilisööni.

Kirjastus Varrak, jaanuar 2014


postitatud 08.02.2014 09:51 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid