Grillitud kaneelikeerud

Vahva idee suvisele grillipeole!

Kogus
10 tk
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g lehttainast

mahedamaitselist õli või sulatatud võid

suhkrut

jahvatatud kaneeli

Valmistamine

Määri lehttainaplaatidele (nt Härmavili Kodune pärmi-lehttaigen võiga) õli, puista üle suhkru ning kaneeliga. Lõika lehttainast kümme pikka riba. Keera iga taignariba grillvarda ümber, suru tainaotsad kinni, et küpsetis paremini varda otsas püsiks.

Küpseta grillil mõned minutit, kuniks tainas kerkinud ning kuldpruun on (keera küpsetamise käigus kord-kaks!). Serveeri kohe!

Retseptiidee Nami-Nami toimetajalt Martiinalt, foto tegi Nami-Nami toimetaja Kaare

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 03.05.2016 21:42

Nii suurte kui väikeste absoluutsed lemmikud! Suhkruga tasub lahke olla, osa pudeneb/sulab grillides välja.

Kaare
postitatud 04.05.2016 16:46

Võiks proovida ka seda päris võiga tehtud pärmi-lehttainast ja suhkrut-kaneeli ikka korralikult vahele panna, et maitse jääks mõnus.

Hexy
postitatud 04.05.2018 09:09

Populaarne magustoit grillipeol!

Liisa
postitatud 26.10.2024 21:40

Väga hea tuli!