Nacho'd hakklihatäidisega

Nacho'd on lihtne mehhiko suupiste. Maitsevad parimalt otse ahjust võetuna, ent sobivad ka külmalt serveerimiseks. Üsna vürtsikas suupiste, mille juurde paku külma õlut.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g maisikrõpse (nachos, corn chips)

2 tl õli

2 punast tšillikauna

4 küüslauguküünt

2 sibulat

500 g hakkliha

1 tl tšillipulbrit

soola ja musta pipart

1 sl taco-maitseainesegu

3 sl kontsentreeritud tomatipastat

100 g riivitud juustu

Valmistamine

Kuumuta pannil õli ja prae selles hakitud tšillipipar, küüslauguküüned ja sibul.
Lisa hakkliha ja jätka pruunistamist.
Maitsesta tšillipulbri, soola, pipra ja taco-maitseaineseguga. Sega juurde tomatipasta.
Tõsta igale nacho-laastule 1 sl hakklihatäidist ja puista peale veidi riivitud juustu.
Küpseta 225-kraadises ahjus 5 minutit ning serveeri kohe.
 

Loe veel:

Retsept on 100 rooga sarja raamatust "Hakkliharaamat" (Maire Suitsu, Pille Enden, Angeelika Kang)

 

LISA KOMMENTAAR

Merje
postitatud 17.03.2016 11:37

Panin küll ainult veerandi tšillikaunast, kuid olid piisavalt tulised meie pere jaoks. Väga head näksimiseks sünnipäevalauale.