Pita-krõpsud

Pita-saiast krõpsud sobivad hästi nt hummuse juurde.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

3 tk pita leiba

oliiviõli

apteegitilliseemneid

meresoola

Valmistamine

Lõika pitasaiad horisontaalselt kaheks kettaks, siis lõika iga ketas 6 kolmnurgaks.
Laota ühekordse kihina ahjuplaadile, krobeline pool ülal.
Pintselda oliiviõliga, siis puista peale apteegitilliseemneid ja meresoolahelbeid.
Küpseta 190-kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni pita-krõpsud on kuldsed.
Lase ahjuplaadil jahtuda.

Retsept on briti ajakirjast BBC Good Food (June 2009, Harissa-spiked houmous)
LISA KOMMENTAAR