Mõnusalt suitsune leiva- või saiamääre suitsukanast.
200 g puhastatud suitsukana
50 g toasooja võid
3 sl majoneesi
1 tl rohelist pestot või hakitud maitserohelist
purustatud musta pipart
Puhasta suitsukana luudest-nahast. Lõika liha väiksemateks tükkideks ja pane köögikombaini või kannmikserisse.
Lisa toasoe või ja majonees, maitsesta pesto/maitserohelise ja vähese musta pipraga.
Püreesta ühtlaseks. Hoia serveerimiseni jahedas.
Väga hää või tuli ja see suitsukana oli parem kui varem meie kaubandusest ostetud suitsukana variandid. Aitähh Pille!
Kiilike kasutas Kikase suitsukana. Nüüd on turul veelgi parem suitsukana (Rebaseonu).
Suitsukanamääre
Mõnusalt suitsune leiva- või saiamääre suitsukanast.