Pelmeenipitsa saiakattega

Retsepti autorid soovitavad seda retsepti lastele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g pakk pelmeene

1 sl õli

200 g saiakatet (Rakvere)

2 dl riivitud juustu

2 tl pitsamaitseainet

Valmistamine

Määri ahjuvormi põhi õliga, lao külmunud pelmeenid üksteise kõrvale.

Jaga saiakate õhukese kihina nende peale. Kõige peale puista riivitud juust ja pitsamaitseaine.

Küpseta 200-kraadises ahjus pool tundi.

Retsept ilmus ajalehes Postimees 25.4.2009. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Kiilike
postitatud 16.10.2010 11:09

Tegin Poisid köögis kokaraamatu järgi siis seal oli vihje, et võib kasutada ka tomatikastet - kasutasin kodust letšot. Kõik kogused olid toppelt ja juustu natuke rohkemgi.

Mari
postitatud 04.02.2014 09:44

Ma ka avastasin retsepti samast raamatust ja meie perele väga meeldis.