Pošeeri muna: lase potis vesi keema, aga mitte suurte mullidega. Lisa 1 sl valge veini äädikat ja löö muna tass või klaasi. Sega vett lusikaga nii, et tekiks n-ö vee tsentrifuug. Siis libista muna ettevaatlikut sinna keskele. Keeda 5 minutit tasasel tulel, vahepeal supilusikaga muna pisut vormides. Tõsta muna vahukulbiga köögipaberile veidikeseks nõrguma.
Määri leivaviil ohtra taluvõiga ja kata puhastatud kilufileedega. Aseta peale 'kadunud' muna ja maitsesta soolahelveste, pipra ja Parmesani laastudega. Puista üle hakitud murulaugu, tilli ja rukolaga. Piserda üle oliiviõliga.
Retsept ilmus ajalehes Postimees Arter 24.10.2009, pildi tegi NEF.
Kiluvõileib
Anni Arro kuulus retsept, mida serveeritakse ka kohvikus Komeet. 'Kadunud' muna on Anni nimi tavalisele pošeeritud munale.