Crostini-tüüpi suupisted maksavorsti või määrdepasteedi ja mustsõstramoosiga
1 pikk sai
200 g maksavorsti või kreemjat maksapasteeti
1 dl mustasõstrakeedist või -tarretist
värsket murulauku
Lõika pikk sai õhukesteks viiludeks ning rösti saiaviile 250-kraadises ahjus, kuni need on kergelt kuldsed.
Lõika maksavorst viiludeks. Aseta igale saiaviilule maksavorstiviil, kaunistuseks lusikatäis mustsõstramoosi.
Kaunista murulauguga. Idee on Soome ajakirjast Ruokamaailma (11/2009). Pille versioon ilmus ka ajakirjas Kodu&Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Lihtne ja väga maitsev. Laualt kadusid kiiresti ja kõik kiitsid.
Ma tean... tundub uskumatu AGA see on superhea amps! Sobib sõprade üllatamiseks ka peolauale :)
Need on hästi mõnusad, olen proovinud!!!
Maksavorstisuupisted sõstramoosiga
Crostini-tüüpi suupisted maksavorsti või määrdepasteedi ja mustsõstramoosiga