Karamellikaste

See vedelapoolne karamellikaste sobib hästi nt õunakoogi kõrvale. Võib serveerida nii soojalt kui ka jahtunult.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl 35% rõõska koort

85 g suhkrut (1 dl)

1 dl heledat siirupit

1 tl vanillisuhkrut

2 sl toasooja võid

Valmistamine

Sega potis rõõsk koor, suhkur ja siirup. Kuumuta pidevalt segades keemiseni. Alanda kuumust ja kuumuta pidevalt segades umbes 5 minutit.

Tõsta pott tulelt ja lase veidi jahtuda. Siis klopi juurde vanillisuhkur ja toasoe või.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 28.08.2016 18:54

Mina keetsin kolm-neli minutit kauem, sain paksema kastme.