Röstitud põldoad

Eestlased söövad enamasti värskeid põldube keedetult, ent väga mõnusad on ka sütel või grillpannil röstitud põldoakaunad.

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

värskeid põldoakaunu

oliiviõli

meresoolahelbeid

Valmistamine

Pese oakaunad, kuivata. Pane kaussi, nirista peale oliiviõli ja maitsesta julgelt soolahelvestega. 

Kuumuta grillpann hästi tuliseks. Aseta oakaunad pannile ja küpseta kaunu mõlemalt poolt seni, kuni oad on küpsed. 

Lase hetk jahtuda, siis söö sõrmedega. 

  • Soovi korral lisa grillitud oakaunadele veel tšillihelbedi, hakitud ürte vms. 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR