Suvine, värskendav ja rahvuslik.
2.5 dl keefirit
suur peotäis kirsse või mureleid
2 sl kamajahu
soovi korral veidi suhkrut
sidrunit (kui kasutad mureleid)
Pese kirsid, eemalda kivid. Püreesta kirsid ja keefir saumikseriga, siis sega juurde kamajahu. Maitsesta suhkru ja sidrunimahlaga soovi korral. PS Sama jooki võib teha ka murelitega, sel juhul lisa joogile veidi sidrunimahla. Mina lisasin suhkru asemel veidi madala GI-indeksiga agaavinektarit. Retseptiidee Nami-Nami kasutajalt Stardust.
Proovisin ka keefiri kama ja murelitega. Mõnus :)
Päris mõnus, ma lisasin 2tl suhkrut, siis oli parajalt hea.
Keefirikokteil kama ja kirssidega
Suvine, värskendav ja rahvuslik.