Jamie grillmarinaad 'Caribbean Jerk'

Jamie Oliveri retsept, sobib hästi kanaliha marineerimiseks. Tegemist on nn kuivmarinaadiga

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 tk kaneelikoort

2 tl vürtspipart

1 tl riivitud muskaatpähklit

1 tl Cayenne'i pipart

1 sl värsket tüümiani e. aed-liivateed

2 tk laimi

oliiviõli

soola

purustatud musta pipart

Valmistamine

Peenesta kaneelikoor uhmris. Lisa ülejäänud ained, maitsesta soola ja pipraga.
Hõõru kuivmarinaadid vähemalt 20 minutit enne grillimist lihasse või kalasse ja lase marinaadis maitsestuda.

Pildi tegi ZOOZI, kes kasutas kana kintsufileed.
LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 22.06.2009 22:25

Lõhnas küll hästi. Kasutasin kana nahata ja kondita kintsufileed.

zoozi
postitatud 24.06.2009 23:24

Sobib proovida eksootiliste maitsete otsijal.Mulle ja abikaasale maitses väga.Liha jäi hästi mahlane ja maitselt huvitav.Kuid seltskonnas oli ka inimemene,kellele kahjuks kohe mitte ei meeldinud liha ja kaneeli kooslus.