Jamie grillmarinaad 'Southern Smoky'

Jamie Oliveri retsept, sobib nii liha kui ka kala marineerimiseks. Tegemist on nn kuivmarinaadiga.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

peotäis värsket loorberilehte

2 tl meresoola

1 sl suitsutatud paprikapulbrit (Pimentón)

3 tl vürtsköömneid

2 tl musta pipart (teradena)

Valmistamine

Peenesta uhmris loorberilehed ja sool. Võta terveks jäänud leherootsutükid jms uhmrist välja. Lisa maitseained ja tambi pulbriks.
Hõõru kuivmarinaadid vähemalt 20 minutit enne grillimist lihasse või kalasse ja lase marinaadis maitsestuda.

Pildi tegi ZOOZI, kes kasutas seda kuivmarinaadi sea kaelakarbonaadi maitsestamiseks.
LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 24.06.2009 23:26

Liha jäi vaatamata kuivmarinaadile grillides ikkagi mahlane.Meeldis kõikidele,ka lastele.