600 g tavalist või teravatipulist kapsast või savoia kapsast
10 pehmemat päikesekuivatatud tomatit
soola ja musta pipart
Lõika kapsas hästi peenikesteks ribadeks.
Lõika päikesekuivatatud tomatid peenikesteks ribadeks.
Kuumuta potis või, lisa päikesekuivatatud tomatid ning prae tasasel tulel minut aega, et või maitsestuks.
Lisa kapsaribad, tõsta veidi kuumust ning prae segades paar minutit, kuni kapsas pehmeneb ja "kokku kukub".
Maitsesta pipra ning vajadusel ka vähese soolaga (päikesekuivatatud tomatid annavad üsna palju soolasust).
Laudlina: Ekelund @ Roosimari Sisustustekstiilid. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
ülikiire ja meie pere jaoks uudne-meeldiv maitsekombinatsioon. meeslemmik kiitis samuti :)
Meeldis eriti.
Eriti hea oli järgmisel päeval pannil soojendades(kergelt praadides) koos lihaga.
Panin maitseks vaid killukese võid, sest kasutasin tomatpurgi õli. Läheb kindlalt kordamisele - oli tõeliselt maitsev.
Appike kui hea retsept. Miks ma küll ise selle peale pole tulnud. Kuna olen vegan, siis kasutasin ainult pisut tomatite õli. Vett panin samuti juurde, mulle ei meeldi köögivilju eriti praadida. Tuli välja suurepärane.
Panin kaks retsepti kokku ja lisasin sojakastet ja paprikapulbrit. Väga maitsev kapsas!
Hautatud kapsas päikesekuivatatud tomatitega
Väga mõnus ja omapärane kapsalisand erinevate liharoogade juurde. Võid kasutada nii (varajast) peakapsast kui ka käharat e. savoia kapsast.