Populaarsele Hispaania külmsupile on siin lisatud maitseks ja värviks maasikaid. Puuviljasem ja kergem, kui tavaline gazpacho.
500 g küpseid maasikaid
500 g küpseid tomateid
5-6 sl head oliiviõli
1 sl veiniäädikat
1 väike küüslauguküüs
soola ja musta pipart
vajadusel suhkrut
Pane maasikad, tomatid, oliiviõli, veiniäädikas ja kooritud küüslauguküüs kannmikserisse või köögikombaini. Püreesta, soovi korral hõõru läbi sõela.
Maitsesta supp soola, pipra ja vajadusel ka suhkrgua parajaks. Hoia serveerimiseni külmkapis.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Maasika-tomati gazpacho
Populaarsele Hispaania külmsupile on siin lisatud maitseks ja värviks maasikaid. Puuviljasem ja kergem, kui tavaline gazpacho.