Pošeeritud vutimunad

Pošeeritud vutimunad sobivad erinevate suppide ja salatite lisandiks.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

karbitäis vutimune

1 l vett

1 tl äädikat

Valmistamine

Kuumuta vesi keemiseni. Lisa äädikas ning tõsta pott tulelt. Löö vutimunad ükshaaval tassikese sisse ning libista ettevaatlikult kuuma vee sisse.

Kata pott kaanega ning lase vutimunadel järelkuumuses hüübida 1-2 minutit.

"Puhasta" vajadusel munad "narmastest" ning tõsta supile või salatile.

Pildi tegi SEAKASS.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 13.10.2015 08:57

Linda Petti soovitas kooreta keedetud põldvutimune serveerida nii: "Vala vaagnale sidrunimajoneesi ja sea väikestele salatilehtedele nägusatesse rühmadesse vutimunad ja kirsstomatid. Kõrvale remulaadkastet või sinepi, marineeritud kurgi, sidrunimahla, soola, pipra ja suhkruga maitsestatud majoneesi."