Kirsitäidisega täisterakrepid

Nami-Nami sai proovimiseks Vilma ülepannikoogijahu täisterajahuga ning leidis, et see sobib hästi kirsikastmega kreppide valmistamiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

Krepid:

500 g pakk Vilma ülepannkoogijahu täisterajahuga

Kirsitäidis:

500 g kividest puhastatud kirsse

1 dl vett

2 sl sidrunimahla

150 g moosisuhkrut

1 sl kirsilikööri või konjakit

Valmistamine

Pane kirsid koos veega potti. Lase keema tõusta. Lisa suhkur, sidrunimahl ja konjak. Sega, et suhkur lahustuks ning siis keeda mõõdukal kuumusel 10-15 minutit. Lase jahtuda.

Pannkookide tegemiseks järgi Vilma ülepannikoogijahu pakil olevat õpetust ja küpseta õhukesed ülepannikoogid.

Serveeri täisterajahust kreppe kirsikastme ja soovi korral vanillijäätisega.

Nipid ja soovitused:

  • Konjaki või likööri lisamine kastmele ei ole kohustuslik!  

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Seakass
postitatud 27.03.2011 16:14

Supermaitsev! Likööri maitset ei jäänud eriti tunda, niiet võib julgelt lisada.

Pille
postitatud 11.06.2017 11:39

Seakassi tehtud foto:

Mia
postitatud 01.06.2013 18:16

Tegin ilma liköörita, kuid sellest hoolimata oli tulemus väga hea. Kindlasti teen veel. Viisid suisa keele alla.