500 g pakk Vilma ülepannkoogijahu täisterajahuga
Kirsitäidis:500 g kividest puhastatud kirsse
1 dl vett
2 sl sidrunimahla
150 g moosisuhkrut
1 sl kirsilikööri või konjakit
Pane kirsid koos veega potti. Lase keema tõusta. Lisa suhkur, sidrunimahl ja konjak. Sega, et suhkur lahustuks ning siis keeda mõõdukal kuumusel 10-15 minutit. Lase jahtuda.
Pannkookide tegemiseks järgi Vilma ülepannikoogijahu pakil olevat õpetust ja küpseta õhukesed ülepannikoogid.
Serveeri täisterajahust kreppe kirsikastme ja soovi korral vanillijäätisega.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
Kirsitäidisega täisterakrepid
Nami-Nami sai proovimiseks Vilma ülepannikoogijahu täisterajahuga ning leidis, et see sobib hästi kirsikastmega kreppide valmistamiseks.