Hiidkrevetid harissadipiga

Marokohõnguline majoneeskaste harissa ja laimimahlaga sobib hästi tervete krevettide dippimiseks. Kui koorimata krevettide söömine liiga segadusttekitav tundub, siis pane lauale kooritud keedetud krevetid. Sama kaste sobib hästi ka maisikrõpsude ja köögiviljakangide dippimiseks.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g keedetud koorimata krevette

Majoneeskaste:

200 g Hellmann's Original majoneesi

2-3 tl harissa pastat või muud tšillipastat

1 tl mett

1 tl laimimahla

Valmistamine

Sega kõik kastmeained omavahel, pane sobiva suurusega dipikastmekaussi(desse).

Laota keedetud krevetid vaagnale. Pane lauale ka kausid/taldrikud krevetikoorte jaoks.

Nipid ja soovitused:

  • Nigella kasutas Belazu Rose Harissat, aga sobivad ka muud harissa-pastad ja isegi nt Tai magus tšillikaste. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Nigella Lawsoni raamatust "Nigella Express" (Prawns with Maryam Zaira Sauce). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Liis
postitatud 06.03.2018 22:48

Kus seda hairssa pastat võiks müügil olla?

Pille
postitatud 07.03.2018 07:26

Liis, Solarise Delice või Viimsi Delice poes, Piprapoes (vt pipar.ee), Umamis (vt umami.ee). Kui harissat ei leia, siis võta mõni muu paksem tšillikaste!

Kati Reintam
postitatud 07.03.2018 08:29

Nämma.