Keedetud munapoolikud karri-porruteki all

Ideaalne võimalus lihavõtete ajal kogunevate keedetud munade ärakasutamiseks.

Nooremapoolsed porruvarred oleksid selles roas kindlasti maitsvamad, kui suured ja puisemad porrud.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4-5 keedetud muna

Majoneeskaste:

1 dl majoneesi

1 dl 10% rõõska koort

2-3 tl karripulbrit

soola ja musta pipart

porrut

Valmistamine

Sega majonees ja rõõsk koor, maitsesta soola, pipra ja karripulbriga.

Haki porru peeneks, sega enamus sellest majoneeskastmega.

Koori keedetud munad, aseta serveerimisvaagnale, lõikepind allpool. Tõsta karri-porrukaste peale.

Puista peale õhukesed porruribad ja serveeri.

Retsept on mugandatud soome ajakirjast Ruokamaailma (4/2009, Currykastikkeella peitetyt munanpuolikkaat)

LISA KOMMENTAAR

sirliiz
postitatud 13.04.2009 19:41

Hea idee! Viimased munad said kastmega üle valatud ja peale hakkisin porru puudumisel murulauku.