Ideaalne võimalus lihavõtete ajal kogunevate keedetud munade ärakasutamiseks. Nooremapoolsed porruvarred oleksid selles roas kindlasti maitsvamad, kui suured ja puisemad porrud.
Ideaalne võimalus lihavõtete ajal kogunevate keedetud munade ärakasutamiseks.
Nooremapoolsed porruvarred oleksid selles roas kindlasti maitsvamad, kui suured ja puisemad porrud.
4-5 keedetud muna
1 dl majoneesi
1 dl 10% rõõska koort
2-3 tl karripulbrit
soola ja musta pipart
porrut
Sega majonees ja rõõsk koor, maitsesta soola, pipra ja karripulbriga.
Haki porru peeneks, sega enamus sellest majoneeskastmega.
Koori keedetud munad, aseta serveerimisvaagnale, lõikepind allpool. Tõsta karri-porrukaste peale.
Puista peale õhukesed porruribad ja serveeri. Retsept on mugandatud soome ajakirjast Ruokamaailma (4/2009, Currykastikkeella peitetyt munanpuolikkaat)
Hea idee! Viimased munad said kastmega üle valatud ja peale hakkisin porru puudumisel murulauku.
Keedetud munapoolikud karri-porruteki all
Ideaalne võimalus lihavõtete ajal kogunevate keedetud munade ärakasutamiseks.
Nooremapoolsed porruvarred oleksid selles roas kindlasti maitsvamad, kui suured ja puisemad porrud.