300-400 g keedetud või grillkana või kanafileed
250 g nacho- maisikrõpse
100 g riivitud juustu
Tomatikaste:1 sl õli
1 hakitud sibul
1 sl kontsentreeritud tomatipastat
400 g purk konservitud tomateid
1-2 tšillikauna
soola ja musta pipart
Valmista esmalt tomatikaste. Haki sibul ja tšilli, kuumuta õlis läbi. Lisa purustatud tomatid ning hauta ilma kaaneta kümmekond minutit, kuni kaste on veidi paksenenud.
Kui kasutad grillitud või keedetud kana, siis lõika see väiksemateks tükkideks. Kui kasutad toorest kana, siis lõika see tükkideks, maitsesta soolaga ning prae väheses õlis ümberringi kuldpruuniks.
Laota maisikrõpsud madalasse laiemasse ahjuvormi. Puista peale kanatükid ning loata peale tomatikaste. Kõige peale puista riivjuust.
Küpseta kuumas ahjus (grillrežiimil), kuni juust on sulanud ja roog läbi kuumutatud.
Tegin vähese tšilliga, et laps ka sööks. Meile maitses.
Üllatasin selle roaga lapsi. Nad ei uskunud, et ema võiks midagi nii "noortepärast" kokku visata :) </br>Meie lisasime serveerimisel röstsibula helbeid, sest oleme neist hetkel sõltuvuses. </br>Järgmisel päeval proovisid nad ise ja tegid väikese petuka - kastme keetmise asemel kasutasid Felixi teravat Hiina kastet.
Maisikrõpsud kanaliha ja juustuga
Maisikrõpsud e. nacho'd kanaliha ja juustuga sobivad hästi suupistelauale või Tex-Mex õhtusöögi eelroaks.