Röstitud kaerahelbed õunapüreega

Lihtne, mõnus ja tervislik hommikusöök.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 dl kaerahelbeid

4 sl võid

5 dl magusat õunapüreed

Serveerimiseks:

piima või vahukoort

Valmistamine

Rösti kaerahelbed kuumas võis pidevalt segades kuldseks ja krõbedaks. Lase jahtuda, siis vala magustoidukaussi ja sega õunapüreega. Serveeri kohe, et kaerahelbed säilitaks oma krõbeduse.

Juurde serveeri piima või pane igale portsjonile vahukoorekuhjake.

Retsept on L. Remmelga raamatust "Magustoidud" (Tallinn "Valgus" 1985), pildi tegi LIILIA.

LISA KOMMENTAAR

liilia
postitatud 21.02.2011 10:55

väga mõnus hommikusöök!