Aseta seafilee lõikelauale. Tee terava kokanoaga ühele fileeküljele terav sisselõige piki fileed. Siis keera filee ringi ja tee terav sisselõige piki fileed teisele fileeküljele (kujuta ette kokkusurutud S-tähte). Laota filee lõikelauale ja suru lapikuks 'plaadiks'. Maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga.
Aseta verivorstid piki fileed ja keera seafilee ümber verivorsti tihedasti rulli.
Nüüd laota peekoniviilud lõikelauale teineteise kõrvale, tõsta peale seafileerull ja keera nii, et peekoniviilud oleksid ümber seafilee. Kinnita soovi korral kööginööriga.
Tõsta ahjupannile.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit, kuni seafilee on läbi küpsenud ja peekon kaunilt kuldpruun.
Serveeri (pirni- või õuna-)pohlamoosiga.
Seafilee verivorsti ja peekoniga
Sea sisefileest rull, mille sisemuses on verivorst ja ümber suitsutatud peekon. Sobib hästi nt jõululauale.