Koostisosad

Põhi:

150 g Digestive-küpsiseid

75 g sulatatud võid

Täidis:

200 g kohupiima

2 dl 35% rõõska koort

1 tk sidrunit (mahla)

0.75-1 dl suhkrut

2 tk muna

2 tl vanillisuhkrut

1 sl želatiini või 4 lehte želatiini

Valmistamine

Valmista põhi. Purusta küpsised peeneks ja sega sulatatud võiga. Suru segu lahtikäiva rõngasvormi põhjale.
Valmista täidis. Vahusta munad suhkruga, sega juurde vahustatud rõõsk koor.
Pane želatiin paisuma, sulata.
Sega kohupiima hulka sidrunimahl, maitsesta vanillsuhkruga. Lisa vahukoore-munavaht.
Sega juurde jahtunud želatiin ja lase koogil vormis 2-3 tundi jahedas tarretuda.
Valmista kate. Sulata želatiin virsikukompotivedelikus.
Võta tort külmast, lao peale virsikuviilud ja seejärel vala želatiin peale.
Lase külmkapis tarduda.
LISA KOMMENTAAR

H-m
postitatud 10.11.2018 19:27

Virsikud ise võiks siiski olla ka koostisosade nimekirjas märgitud ;)