Pane kohvioad piima sisse eelmisel õhtul likku, pane ööseks kaetult külmkappi.
Hommikul kurna kohvioad välja. Piim kuumuta ettevaatlikult potis 65ºC kraadini, siis vahusta õhuliseks (nt väikese vispliga).
Kalla klaasi, soovi korral kaunista ühe kohvioaga.
Retsept on rootsi ajakirjast Arla (Baby-latte, Kaffedrinkar Deli 2008). Pildi tegi Martiina.
Baby latte on päris huvitav. Maitseb nagu piim, mitte kohv, kuid kohvi aroom on palju tugevam kui tüüpilise Tallinna kohvikute cafe latte oma. Mõtlesin alguses, et olen kole kaval ja kasutan kaunistuseks tavalise kohvioa asemel šokolaadist kohviuba, aga loomulikult vajus see vahust läbi ja läks koheselt põhja.
Huvitav. Kohvi aroom on väga mõnus ja tugev. Maitselt natuke "mage" - ei ole ju kange kohvi maitset ega suhkru magusust. Seega mulle meeldiks tsipa suhkru või siirupiga.
Baby-latte
Huvitaval moel valmistatud kohvimaitseline piimajook. Kasuta värskelt röstitud kvaliteetseid kohviube.