Itaalia kohv

Nii kutsub O. Relve kohvi piima ja kaneeliga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

4 dl vett

3 sl kohvi

1-2 dl kuuma piima

suhkrut

1 tl jahvatatud kaneeli

Valmistamine

Valmista kange kohv, vala juurde kuum piim. Igasse tassi puista veidi hästi peeneks jahvatatud kaneeli.

Juurde paku suhkrut.

Retsept on O. Relve raamatust "Tass kohvi" (1980). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Retseptitüdruk
postitatud 08.03.2005 03:12

See oleks caffe au lait, mitte latte. Latte valmib espressoga

Martiina
postitatud 15.10.2015 09:16

Mõnus kaneeline kohv.

Pille
postitatud 15.10.2015 09:59

Siin on kasutaja NEFi saadetud foto aastast 2010:

Maria Michelson
postitatud 19.05.2016 14:52

Nii lahe tass :) :) sealt maitseb kull kohvi hästi :)

Merike Veidental
postitatud 19.05.2016 17:29

Lemmikkohv!

Sirje Vananurm
postitatud 13.11.2016 19:55

Maitseb hea ka ilma suhkruta

Kaja Kleimann
postitatud 21.11.2022 13:40

Kunagi olen pannud, siis sai villand. Vahel panen kardemoni.