Kanamaksapasteet peekoniga

Veidi teistsugune kanamaksapasteet. Sobib hästi krõbedakoorelise pika saia viilude peale, kaunistuseks värske salveileht.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

450 g kanamaksa

120 g peekonit

3 sl võid

1 hakitud sibul

soola ja musta pipart

maitse järgi sidrunimahla

värsket salveid

Valmistamine

Haki sibul ning prae õlis koos hakitud peekoniga kuldseks ja klaasjaks. Lisa puhastatud ja tükeldatud kanamaks ning sega läbi. Lisa paar lusikatäit vett ja prae, kuni maks on ümberringi pruunistuud. Siis maitsesta soola-pipraga.

Püreesta ained köögikombainis või saumikseriga. Maitsesta saadud segu sidrunimahlaga.

Serveeri krõbeda nisuleivaga, kaunistuseks värske salveileht.

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 29.10.2015 19:39

Mulle meeldis isegi sidrunita rohkem. Kui panna, siis kindlasti ettevaatlikut!