Koostisosad

suuri avatud sirmikuid

praadimiseks õli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika avanenud suured sirmikukübarad pooleks või neljaks. Aseta pannile kuuma õlisse ning prae mõlemalt poolt kergelt läbi.

Võta suurem praetaldrik, puista sellele kerge musta pipra ja peene soola segu. Lao sellele esimene pannitäis praetud ja õlist/seenemahlast veidi nõrutatud sirmikud. Puista nendele omakorda pipra-soolakiht.

Toimi nii, kuni kõik sirmikud on praetud. Kaunistamiseks ja kihtide vahele võid laduda õhukesi paprika- ja tomativiile.

Loe veel:

Retsept on Toivo Niibergi raamatust "Seen aias ja köögis", pildi tegi Merilin

LISA KOMMENTAAR

Arved Pik
postitatud 28.08.2017 17:30

Tahaks kunagi ära proovida, nii palju kuulnud sellest.