Grillitud lambaribi

Lamba ribiplaat on müügil väga soodsa hinnaga ning sellest saab maitsva roa.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g lamba ribiplaat

1 tl soola

1 tl musta pipart

1 sl mett

2 purustatud küüslauguküünt

Valmistamine

Sega sool, pipar, hakitud küüslauk ja mesi ning hõõru saadud maitsesegu lamba ribiplaadile. Lase 20-30 minutit maitsestuda.

Küpseta 175kraadises ahjus umbes 60 minutit, kuni lambaliha tuleb ribikontidelt kerge vaevaga lahti ja marinaad on mõnusalt kleepuvaks küpsenud.

Serveerimiseks lõika lamba ribiplaat üksikuteks ribideks.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 31.03.2010 08:26

Küpsetamiseks kulus natuke rohkem aega,täitsa ok.