Itaalia nõgesehautis rosinatega

Serveeri praetud kala kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

4 dl kupatatud nõgeselehti

2 pesa- ehk šalottsibulat

2 küüslauguküünt

1 sl võid

1 dl kollaseid rosinaid

0.5 dl 10% rõõska koort

1 tl soola

1 tl musta pipart

2 sl röstitud piinia- või seedermänniseemneid

Valmistamine

Kalla pestud nõgeselehed keeva veega üle, nõruta hoolega sõelal.

Koori ja haki sibul. Prae pannil võis paar minutit, siis lisa küüslauk ja nõgesed ja prae veel minut aega.

Lisa rosinad ja rõõsk koor. Kuumuta tasakesi läbi, siis maitsesta soola ja pipraga.

Viimasena lisa piiniaseemned.

Loe veel:

Retsept on mugandatud soome ajakirjast Kodin Kuvalehti (Italialainen nokkoshöystö)

LISA KOMMENTAAR