Grillitud halloumi peekoniga

Vahva idee grillipeole, saunaõhtule või suupistelauale. Proovi näiteks Filos Halloumi juustu!

Kogus
20 tk
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g FILOS halloumi juustu

10 viilu pancetta't või suitsupeekonit

purustatud musta pipart

peenelt hakitud värsket murulauku

Valmistamine

Lõika halloumi juust 20 kangiks. Lõika peekoniviilud pooleks. Keera iga juustukangi ümber peekoniriba. 

Laota peekonisse mähitud juustuviilud ahjuplaadile, puista peale musta pipart ning küpseta 200kraadises ahjus 10-12 minutit, kuni peekon on kuldne ja krõbe.

Serveerimisel puista soovi korral peale hakitud murulauku.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 01.08.2011 11:02

tegin kodus ahjus ja kuna kasutasin kuivatatud peekonit, siis jäi see venitamata aga maitses ikkagi hea.

Pille
postitatud 07.06.2016 09:47

Üllekas on sellise pildi saatnud:

Helen Saluveer
postitatud 30.06.2016 11:02

Retseptis on kirjas, et ahjus teha, aga saab grillil ka, eks?