Riivi suvikõrvits. Sega kõik ained ühtlaseks.
Vormi märgade käte abil 12 lamedat hakk-kotletti ning prae need (pannkoogi)pannil mõlemalt poolt kuldseks.
Serveeri koos aedviljadega või tomatikastmega.
Retsept ilmus ajakirja Ruokamaailma 2008. a. mainumbris (Broilerimurekepihvit). Pildi tegi ÜLLEKAS.
Läksin lihtsama vastupanu teed ja tegin oma kotletid kana hakklihast. Ilmselt seetõttu jäi ka tainas suhteliselt vedel ning kotlette eelnevalt vormida ei õnnestunud. Tõstsin lihtsalt lusikaga sobiva koguse pannile ja praadisin. Said väga maitsvad. Meespere sõi ja kiitis. Soola lisaksin retseptis antust vähem. Suvikõrvitsat võiks panna rohemgi.
Sama roog on väga maitsev ja täiesti tehtav ka ainult ühe karbi (300g) kanahakklihaga (järgi proovitud).
Kana-suvikõrvitsa hakk-kotletid