Mangolassi

Lassi on indapärane jogurtijook. Siinkohal lihtne mangolassi retsept, mille kasutamisel on vaja konservitud mangot. Sobib nii joogiks kui ka kergeks hommiku- või vahepalaks.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

400 g maitsestamata jogurtit

400 g konservitud mangot (koos siirupiga) või mangopüreed

maitse järgi suhkrut

jahvatatud kardemoni

jääd kuubikutena

Valmistamine

Mõõda mangokonserv (koos siirupiga) ning jogurt kannmikserisse. Püreesta ühtlaseks, siis maitsesta soovi korral suhkru ja kardemoniga ning sega uuesti läbi.

Kalla kõrgetesse klaasidesse, lisa paar jääkuubikut ning serveeri paksu joogikõrre või pikavarrelise lusikaga.

LISA KOMMENTAAR

triin
postitatud 16.03.2008 00:27

parem ja autentsem tuleb 10% hapukoorega, sest see, mida nemad jogurtiks nimetavad on rohkem meie hapukoore sarnane

maria
postitatud 16.03.2008 12:44

mina tegin mangopüreega ja maitsestasin kardemoniga

Uniquegirl
postitatud 12.05.2009 15:46

Kiire oli, huvitav oli ka ja mehele meeldis väga. Järgmine kordki teen seda ja sellega saaks külalisi meeldivalt üllatada või niisama endale õhtuks midagi mõnusat juua teha.

Jaanikaant
postitatud 11.08.2011 23:04

Maitseb sametiselt!

Kai_sa
postitatud 03.06.2013 14:02

Väga maitsev, kuigi ootasin natuke rohkem!

Pihlakmari
postitatud 18.06.2021 20:39

Maitses väga hästi! Suhkrut kindlasti juurde ei lisaks, sest mango on ise juba väga magus. Kardemon pani i-le täpi. :)