Lassi on indapärane jogurtijook. Siinkohal lihtne mangolassi retsept, mille kasutamisel on vaja konservitud mangot. Sobib nii joogiks kui ka kergeks hommiku- või vahepalaks.
Mõõda mangokonserv (koos siirupiga) ning jogurt kannmikserisse. Püreesta ühtlaseks, siis maitsesta soovi korral suhkru ja kardemoniga ning sega uuesti läbi.
Kalla kõrgetesse klaasidesse, lisa paar jääkuubikut ning serveeri paksu joogikõrre või pikavarrelise lusikaga.
Kiire oli, huvitav oli ka ja mehele meeldis väga.
Järgmine kordki teen seda ja sellega saaks külalisi meeldivalt üllatada või niisama endale õhtuks midagi mõnusat juua teha.
Mangolassi
Lassi on indapärane jogurtijook. Siinkohal lihtne mangolassi retsept, mille kasutamisel on vaja konservitud mangot. Sobib nii joogiks kui ka kergeks hommiku- või vahepalaks.