Kaneel on üks hiina viievürtsisegu koostisosadest; roosiõienuppude punane on hiinlaste jaoks õnnevärv; apelsinikooreribad sümboliseerivad kuldset rikkust.
Lõika apelsinikoorest neli pikka peenikest riba, pane need iga teeklaasi sisse kaunistuseks.
Koori apelsin ning lõika segmentideks (st eemalda ka membraanid, jättes alles ainult viljaliha). Jaota apelsinisegmendid, kaneelikoored, roosiõienupud ning mesi nelja tassi vahel.
Vala peale keev vesi, sega ning lase minut-paar enne serveerimist tõmmata.
Retsept on pärit Briti ajakirjast Delicious (Ching He-Huang, February 2008, Cinnamon, orange, honey and rosebud tea). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
Hiina kaneeli-, apelsini- ja roosiõienuputee
Kaneel on üks hiina viievürtsisegu koostisosadest; roosiõienuppude punane on hiinlaste jaoks õnnevärv; apelsinikooreribad sümboliseerivad kuldset rikkust.