Hea soolane räimevorm

Argipäevane räimevorm, mille maitsestamiseks on kasutatud laimi- või sidrunimahla.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
45 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g räime fileesid

soola ja musta pipart

2 sl laimi- või sidrunimahla

1 porru

2 dl 10% rõõska koort

2 muna

värsket tilli

Valmistamine

Lõika porru õhukesteks viiludeks, laota väiksema ahjuvormi põhjale.

Laota räimefileed lõikelauale, nahk allpool. Puista peale soola, pipart ja laimi- või sidrunimahla. Keera fileed rulli ning tõsta porrudele, asetades need kenasti üksteise kõrvale.

Klopi munad rõõsa koorega lahti ning vala räimedele. Puista peale osa tillist.

Küpseta 200kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit, kuni munapiim on hüübinud ning räimed läbi küpsenud.

Serveeri keedetud kartulitega.

LISA KOMMENTAAR