Pane verivorstid äärisega ahjupannile*, peale laota peekoniviilud. Küpseta 200-kraadises ahjus krõbedaks.
Lauale anna samal pannil või vaagnale tõstetult.
Kõrvale sobivad ahjukartulid, kõrvitsasalat, pohlamoos.
* Vorstid võib panna täiesti kuivale pannile, sest küpsemisel sulab neist piisavalt rasva välja. Samuti annab rasva peekon.
Nii kahju, et kuskil pole korralikku verivorstide küpsetamise juhist. Tootepakendilt see puudub, või on täiesti mõttetu! Olen küll ja veel nätskeid verivorste pakkunud, sest kuskil pole õpetust, millisel temperatuuril ja kui kaua krõbeduse saavutamine tegelikult aega võtab. Tüüpiline retsept ütleb 15 minutit 200 kraadi juures. Selle ajaga saavad vorstid vaevalt soojaks. Soovitan alustada 150 kraadiga, küpsetada vähemalt pool tundi, paksemad vorstid saavad valmis tunniga.
Verivorstid peekoniga
Klassikaline jõuluroog - särisevad verivorstid krõbeda peekoniga.