2 dl 35% rõõska koort või 10% rõõska koort
200 g sulatatud juustu
soola ja musta pipart
1-2 tl mahedamaitselist sinepit soovi korral
Serveerimiseks:keedetud makarone
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees al dente.
Kuumuta väikeses potis rõõsk koor, lisa sulatatud juust. Kuumuta kastet pidevalt vispliga segades, kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola-pipraga, soovi korral lisa ka mahedat sinepit.
Pildi tegi Martiina.
Väga lihtne kaste, aga minul see küll nüüd väga ei paksenenud. Päris piimaks ei jäänud, aga ikka suht vedelaks jäi. Nii, et kes tahab paksemat kastet, peab midagi lisama.
kiire ja maitsev.
Lähtuvalt eelmisest kommentaarist kasutasin rõõska koort (10%) ja sellega paksenes küll väga kenasti. Lisasin pastakastmele ka singikuubikuid, sai väga maitsev:)
mina olen seda teinud vahukoorega - nii on eriti hea. Ühe korra tegin ka 10%-lise kohvikoorega, ent see ei olnud see. Sobib imehästi pastatoitude ja tortellinide juurde
Maitses ülihästi!
Täitsa maitsev. Kuigi oleks tahtnud, et tsipa juustusem oleks.
Törtsu võis lase kiirelt läbi veel tšilli viilud ja krevetid,sinna peale see imelihtne juustukaste ja pastaroog missugune ;) Või lisa juustukastmele paar lusikat pistaatsiapestot ;) Lõputult võimalusi anda veel rohkem särtsu :)
Väga lihtne ja maitsev õhtusöök, isegi mina sain hakkama :)
Imehea ja lihtne valmistada!
Lihtne juustukaste
Sulatatud juustust saab kiiresti ja vähese vaevaga maitsva kastme. Erimaitselisi juustusid ning maitserohelist kasutades annab maitset lõpmatuseni varieerida.