Kama-kohupiimavaht

Mõnus eesti magustoit!

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl 35% rõõska koort

200 g kohupiima

3-4 sl kamajahu

veidi vanillisuhkrut

maitse järgi suhkrut

200 g mustikaid või mõnda paksemat moosi (nt mustikamoosi, põldmarjamoosi vms)

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor vähese suhkruga, sega kohupiimaga. Sega juurde kamajahu ja suhkur, soovi korral veidi vaniljet.

Viimasena sega magustoidusse mustikad või moos.

Pildi tegi Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 18.03.2011 20:07

mulle meeldib

Martiina
postitatud 15.10.2015 19:45

Lastele väga maitses!